930 x122 grota rece

accident

ÎNFIORĂTOR! ACCIDENT MORTAL LA VALEA URSULUI

Un grav accident de circulație s-a produs în această dimineață, în jurul orei 5:30, la Valea Ursului, în comuna argeșeană Bascov, la kilometrul 126+500 de metri al DN 7 Râmnicu Vâlcea – Pitești.

Citiți și: Doliu în România! S-a stins o mare legendă!

Șoferul unui Volkswagen Golf a pierdut controlul asupra volanului. Autoturismul a intrat într-un TIR, iar apoi în șanț. Conducătorul auto a rămas descarcerat și a murit pe loc, mașina făcându-se zob. Probabil că a adormit la volan din cauza oboselii. Mai precizăm că șoferul avea 61 de ani și venea dinspre județul Vâlcea către Pitești.

La fața locului au intervenit un echipaj cu ambulanță SMURD de prim ajutor calificat, un echipaj de urgență, un altul de descarcerare și un echipaj cu ambulanță SMURD de terapie intensivă mobilă de la Detaşamentul de Pompieri Pitești. (Foto: Facebook Info Trafic Pitești)

Citiți și: Accident cu două autoturisme în Pitești. O persoană are nevoie de ajutor

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3