930×122 CAPRA 5

accident mortal

Înfiorător! Un puști de 17 ani s-a urcat la volan fără permis și și-a omorât prietenii!

Accident înfiorător! Un tânăr de 17 ani s-a urcat la volan fără permis și și-a băgat prietenii în mormânt.

Citiți și: Tânăr de 19 ani, accident mortal în timp ce se afla pe trotineta electrică

Un adolescent de 15 ani şi un tânăr de 21 de ani şi-au pierdut viaţa, iar adolescentul de 17 ani este singurul care a supraviețuit. Acesta a ajuns în stare gravă la spital, notează Observatornews.ro.

Potrivit sursei citate, tânărul ce s-a izbit violent de un stâlp de pe marginea drumului, apoi a intrat într-un gard. Mai mult decât atât, mașina ar fi fost furată.

Citiți și: Accident tragic! Au murit după un impact între trei mașini și un autocamion

Tragicul eveniment s-a petrecut în localitatea Șcheia din județul Iași.

Când ajuns la locul accidentului, medicii au găsit maşina răsturnată pe cupolă, iar două victime erau inconştiente şi încarcerate. S-au încercat manevre de resuscitare, dar fără succes.

Al treilea adolescent, cel în vârstă de 17 ani, a suferit mai multe fracturi.

„La data de 29 aprilie a.c., în jurul orei 03:30, polițiștii au fost sesizați prin apel unic de urgență 112 despre un accident rutier mortal, pe DJ 208M, pe raza localității Șcheia.

Din verificările efectuate a rezultat faptul că un autoturism ar fi intrat într-un stâlp electric, apoi într-un gard, o persoană fiind rănită, iar alte două au decedat.

În urma verificărilor, s-a stabilit faptul că persoana care ar fi condus autoturismul, nu ar deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. Conducătorul auto a fost testat alcoolscopic, rezultatul fiind negativ.

Totodată, din verificări a rezultat faptul că autoturismul care se afla parcat pe un teren de pe raza comunei Alexandru Ioan Cuza, având cheile în contact, ar fi fost sustras fără acordul proprietarului”, a informat IPJ Iași, potrivit sursei citate.

Sursă foto: Antena 3 CNN

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90