New Profesional Consult 930 x 122

meteo

INFORMAREA METEO DE PLOI ȘI FRIG, PRELUNGITĂ

Administrația Națională de Meteorologie a prelungit cu câteva ore informarea de ploi, intensificări ale vântului și temperaturi scăzute.

Citiți și: Gata! Anunțul a fost făcut!

Astăzi, până la ora 21, va mai ploua în sud-estul ţării, inclusiv în Argeș. Cantităţile de apă vor mai depăşi 15-20 l/mp. În sudul Moldovei, Bărăgan şi Dobrogea vântul va prezenta intensificări, cu rafale de 50-55 de km/h. Valorile termice vor continua să scadă, iar vremea va deveni rece pentru această perioadă în toate regiunile.

La ora 10 în Pitești erau 10, 4 grade Celsius, în Curtea de Argeș 10, 2 grade, în Câmpulung 8, 7, în zona Dedulești-Morărești 9, 2 grade, iar în Stolnici 11, 2. În munții Făgăraș, la peste 2.000 de metri altitudine, termometrele indicau doar 1, 5 grade Celsius.

Citiți și: Alertă METEO: Ninsori abundente și viscol în zone vaste! Argeșul printre ele

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3