930×122 CAPRA 5

Arges

INFORMAȚII ȘI LĂMURIRI LA FINANȚELE PUBLICE ARGEȘ

Administraţia Judeţeană a Finanţelor Publice Argeş va organiza miercuri, 13 ianuarie, de la ora 12, în sala de ședinte a instituției (de la mezanin I, corp B, o sală cu o capacitate de 160 de locuri), o întâlnire cu contribuabilii persoane fizice și juridice.

Citiți și: Accident cu un TIR și 2 mașini! O persoană este rănită

Subiectele vor fi următoarele:

-Regimul fiscal aplicabil persoanelor fizice care realizează venituri din activităţi independente

Citiți și: Grav accident rutier ACUM! Două mașini sunt „praf”

-Formularul 600 „Declaraţie privind îndeplinirea condiţiilor de încadrare în categoria persoanelor asigurate obligatoriu în sistemul public de pensii”

-Regimul fiscal aplicabil persoanelor fizice care realizează venituri din drepturi de proprietate intelectuală pentru care impozitul pe venit se reţine la sursă

-Reglementări aplicabile de la 1 ianuarie 2016 referitoare la dobânzi şi penalităţi de întârziere

-Prevederi referitoare la prorogarea termenului de declarare a unor impozite reglementate de O.G.nr.5/2013, O.G. nr.6/2013 şi O.G. nr.7/2013

-Termene de depunere a declaraţiilor fiscale în luna ianuarie 2016

-Alte aspecte.

Contribuabilii interesați vor putea primi anumite clarificări în timpul întâlnirii dacă vor transmite solicitarea în perioada 8 – 12 ianuarie pe una dintre adresele de e-mail Camelia.Firu.AG@mfinante.ro și Maria.Vladu.AG@mfinante.ro, cu mențiunea „referitor întâlnire contribuabili”.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90