930X122 MAIA

institut_pomicol

„Infratiti” cu coreenii in…agricultura

Vineri, 21 octombrie 2011, este programat sa aiba loc un eveniment foarte important la Maracineni. Concret, la Institutul de Cercetare – Dezvoltare pentru Pomicultura are loc semnarea unui protocol de colaborare in Institut, o firma din Bucuresti si Academia de Stiinte Agricole cu o delegatie oficiala din Coreea.

In acest sens se pleaca de la ideea ca trebuie realizate investitii in agricultura care sa duca la sporirea eficientei resurselor umane si financiare utilizate in producerea si valorificarea superioara a produselor agricole.

In organizarea comuna a S.C. Orhideea Design Bucuresti si a Institutului de Cercetare – Dezvoltare pentru Pomicultura Pitesti Maracineni, la sediul acestuia din urma din comuna Maracineni, are loc pe 21 octombrie ceremonia de semnare a unor documente oficiale de colaborare–cooperare.

Partile semnatare sunt Academia de Stiinte Agricole si Silvice “Gheorghe Ionescu Sisesti”Bucuresti, Institutul de Cercetare-Dezvoltare pentru Pomicultura Pitesti, Maracineni si S.C.”Orhideea Design”S.R.L. Bucuresti din partea romana si Kyungpook National University, Institute of Agricultural Science and Technology si Foundation of Agri Tech, Commercialization & Transfer, Republic of Korea din partea coreeana.

Se doreste ca prin semnarea acestor documente sa se creeze premisele unei colaborari eficiente care se poate materializa in actiuni de extindere a tehnologiilor si informatiilor de interes comun, benefice atat partilor contractante cat si judetului Arges.

555×222  MAIA
Pizza Sapori Italia 570 90