EcoMoto 930×122

accident

ÎNGRIJORĂTOR! 3 COPII, RĂNIȚI ÎN ARGEȘ ÎNTR-O SINGURĂ ZI ÎN ACCIDENTE RUTIERE!

Două accidente rutiere în care au fost implicați trei copii au avut loc în comuna argeșeană Rătești și, respectiv, în Pitești. Din fericire, accidentele au fost ușoare.

Citiți și: Pitești. Veste excepțională! Toată lumea se va bucura

În primul dintre ele un copil de 13 ani care conducea un moped neînregistrat și neînmatriculat din direcția Rătești către localitatea dâmbovițeană Pătroaia a lovit un alt minor, de 11 ani. Acesta din urmă tocmai coborâse dintr-un microbuz și a traversat strada prin loc nepermis și fără să se asigure. Ambii copii au suferit răni ușoare, fiind transportați la Spitalul de Pediatrie din Pitești. Tot prin loc nepermis un alt copil, în vârstă de 8 ani, a traversat strada „Războieni” din Pitești, fiind accidentat ușor de un autoturism care circula din direcția strada „Exercițiu” către strada „Nicolae Dobrin”.

Accidentele s-au produs în cursul zilei de ieri.

Citiți și: Accident grav în Argeș. Un șofer de 18 ani a făcut mașina praf!

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90