New Profesional Consult 930 x 122

colegiu

ÎNSCRIERI LA UNIVERSITATE PENTRU ELEVII CARE AU PICAT BACUL

Au fost stabilite normele de punere în aplicare a proiectului care le oferă posibilitatea celor care nu au promovat examenul de bacalaureat să se înscrie la Universitatea Piteşti.

Citiți și: Zi de sărbătoare marcată de accidente multiple. Încă unul, acum, în Argeș

La Colegiul de Învăţământ Terţiar Nonuniversitar, recent înfiinţat în cadrul Universităţii, nu se percep taxe de înscriere şi de înmatriculare. Cursanţii se vor califica profesional în următoarele meserii: analist programator, tehnician echipamente de calcul, tehnician în activităţi de secretariat, deigner pentru publicitate, tehnician electronist, tehnician echipamente de automatizare, tehnician electromecanic auto, asistent medical generalist, agent comercial, asistent manager, tehnician chimist și agent de turism-ghid. Cei interesați se pot înscrie până pe 16 octombrie.

Detalii puteți (re)citi aici: http://epitesti.ro/stiri/stiri-stiri/se-intra-fara-bacalaureat-la-universitatea-din-pitesti-vezi-cum-e-posibil/. (Foto: Arhivă)

Citiți și: Situație neplăcută în Pitești. Acești oameni trebuie să știe

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3