930 x122 grota rece

gunoi.1

Înscrieri pentru „Let`s Do It, Romania!”

Mai sunt 4 zile până la Ziua de Curăţenie Naţională (sâmbătă, 28 septembrie). În Argeş se fac de zor pregătiri, iar echipele de voluntari sunt în curs de formare, organizatori fiind membrii grupului „Let`s Do It, Romania!”.

Voluntarii se pot înscrie pe site-ul http://www.letsdoitromania.ro/vreau-sa-particip, pot forma echipe sau pot adăuga organizaţii/companii în echipă şi îşi pot aloca zone de acţiune. Cei care nu au echipă sau care nu se mai pot înscrie sunt aşteptaţi sâmbătă la ora 8 la punctele de înregistrare: Prefectura Argeş, pentru piteşteni, şi primăriile localităţilor participante la proiect.

Primăriile care şi-au anunţat participarea la curăţenia de pe 28 septembrie sunt Piteşti, Curtea de Argeş, Mioveni, Negraşi, Boţeşti, Corbi, Cepari, Beleţi-Negreşti, Mălureni, Recea, Topoloveni, Schitu Goleşti, Călineşti şi Şuici.

Mormane de deşeuri au fost cartate şi în localităţile Arefu, Băbana, Moşoaia, Ştefăneşti, Budeasa şi Poiana Lacului. Inspectoratul pentru Situații de Urgență, Direcţia Silvică şi Apele Române vor participa cu voluntari. Două autocare puse la dispoziţie de „Automobile Dacia” vor transporta voluntarii din asociaţia „Călţun” din Curtea de Argeş către zona Barajului Vidraru şi Cumpana.

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti
570 X 90 POSADA 3