Donaris 930 x 122

Arges

ÎNSPĂIMÂNTĂTOR! DRUM DE GROAZĂ ÎN ARGEȘ!

Argeșul are cele mai proaste drumuri din întreaga țară. Alături de Călărași, județul nostru deține cea mai mare pondere de drumuri neasfaltate: peste 50%. Informația există într-un document de uz intern al Consiliului Județean, document la care ePitești a mai făcut referire și cu altă ocazie.

Citiți și: Accident cu un TIR și 2 mașini! O persoană este rănită

Încă o dovadă este felul execrabil în care arată un drum comunal important pentru comunitatea din zona respectivă: DC 176, care leagă satul Richițele de Sus din comuna Cocu de drumul județean 703 A (Cotmeana-Cocu-Richițele de Sus-Richițele de Jos-Dealu Orașului-Poiana Lacului-Cerbu). Este un drum de pietriș care dintotdeauna a fost greu accesibil. Ploile abundente din vara care tocmai a trecut l-au afectat și mai mult, transformându-l într-un veritabil drum al groazei pentru șoferi. Urcușul pe această mizerie de așa-zis drum a devenit o adevărată aventură.

Ce face Primăria Cocu? Dar Consiliul Județean? Somn de voie? (Foto: Facebook)

Citiți și: Grav accident rutier ACUM! Două mașini sunt „praf”

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3