Kaia 930 x 120

Inspectoratul de Constructii Arges, desfiintat

udrea_muncitorPrintr-o ordonanta de urgenta, Guvernul a decis, la propunerea ministerului condus de Elena Udrea, desfiintarea inspectoratelor judetene pentru constructii si infiintarea unor directii regionale. Pe langa faptul ca peste 120 de angajati raman fara loc de munca, unele judete nu vor mai avea decat inspectori. Este si cazul Argesului care de acum inainte va raporta la…Ploiesti!

Conform ordonantei, Inspectoratul de Stat in Constructii (ISC) va fi reorganizat prin desfiintarea inspectoratelor judetene si crearea a opt directii regionale in constructii, iar 125 de angajati vor fi disponibilizati.

Masura vizeaza „eficientizarea activitatii institutiei, inclusiv prin reducerea cheltuielilor de personal si in special a celor cu perosnalul de conducere. Reorganizarea urmeaza linia promovata de Guvernul Romaniei de rationalizare a cheltuielilor publice”, dupa cum a declarat Elena Udrea, ministrul Dezvoltarii Regionale si Turismului, in subordinea caruia se afla ISC.

Vor fi infiintate 7 directii regionale.

Directia „Sud-Muntenia” va comasa inspectoratele Prahova, Arges, Dambovita, Ialomita, Calarasi, Giurgiu si Teleorman, si va avea sediul la Ploiesti.

555×222  MAIA
570×90 MAIA