930×122 CAPRA 5

cutremur

INSTITUTUL PENTRU FIZICA PĂMÂNTULUI: CUTREMURE ÎN ROMÂNIA

Institutul pentru Fizica Pământului: Cutremure în România. A fost cutremur azi noapte în zona seismică Vrancea, în județul Vrancea.

Citiți și: Noapte agitată în România: S-a cutremurat pământul!

Institutul Național de Cercetare-Dezvoltare pentru Fizica Pământului informează că seismul s-a produs la ora 3:20, la o adâncime de 73 de kilometri.

Potrivit sursei citate, magnitudinea cutremurului a fost de 3 grade pe scara Richter.

Citiți și: S-a cutremurat din nou pământul! Încă un seism în țară

Cutremurul s-a produs în apropierea următoarelor orașe, precizează Institutul Național de Cercetare-Dezvoltare pentru Fizica Pământului: Odobești (29 de kilometri), Panciu (33 de kilometri), Focșani (43 de kilometri), Onești (44 de kilometri) și Mărășești (46 de kilometri).

Un al doilea cutremur a avut loc în urmă cu puțin timp tot în zona seismică Vrancea, dar în județul Buzău, la ora 8:55 și la o adâncime de 128 de kilometri. Magnitudinea a fost de 3.3 grade pe scara Richter.

Precedentul cutremur din zona seismică Vrancea s-a produs în județul Buzău pe 3 septembrie 2019, la ora 14:52, la o adâncime de 116 kilometri și a avut 4.5 grade pe scara Richter.

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3