EcoMoto 930×122

elevi

INTENȚIE: CĂLĂTORII GRATUITE PENTRU TOȚI ELEVII

Intenție: Călătorii gratuite pentru toți elevii. Și elevii ar putea circula gratis cu trenul, după modelul studenților, informează ministrul Muncii, Marius Budăi.

Citiți și: S-a semnat contractul! Vești bune pentru mii de elevi

„Am avut întrebarea dacă ne gândim şi la elevi. În acest moment, elevii beneficiază de 50% reducere şi am spus că, bineînţeles, pe viitor putem avea şi această temă în discuţie”, afirmă ministrul Muncii, citat de Mediafax.

Ministrul nu precizează un termen pentru eventuala introducere a gratuității pentru elevi pentru călătoriile cu trenurile CFR:

Citiți și: Furt lângă Pitești: Elevi jefuiți de un infractor din Olt

„Cu siguranţă în momentul în care vom decide să implementăm o astfel de măsură, cum am făcut şi la celelalte măsuri, impactul bugetar va fi foarte bine studiat şi foarte bine calculat, iar atunci când vom fi clarificaţi, o să introducem şi această măsură”, spune Marius Budăi.

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3