930×122 POSADA 5

simfonie_lume_multa

Interes crescut pentru Simfonia Lalelelor

Comerciantii vizeaza inca de pe acum locuri de vanzare pentru Simfonie. Faima Simfoniei Lalelelor i-a facut pe multi florari, dar si comercianti de produse diverse, sa se intereseze inca de pe acum dde locuri de comercializare a marfurilor lor la Pitesti, desi evenimentul este programat sa aiba loc in aprilie.

Primarul municipiului Pitesti, Tudor Pendiuc, a facut publica recent perioada in care va avea loc editia cu numarul 34 a Simfoniei Lalelelor. Este vorba de weekend-ul 15 – 17 aprilie.

Pe langa expozitia florala organizata la Complexul Expozitional ,,Casa Cartii’’, municipalitatea pregateste o serie de manifestari culturale, sportive si comerciale care, pe de o parte, vor crea o atmosfera sarbatoreasca in intreg orasul, iar, pe de alta parte, vor contribui la sustinerea financiara a manifestarii traditionale.

Asa se face ca zeci de comercianti din toata tara au inceput deja sa se intereseze la Primarie in legatura cu conditiile in care se vor putea inchiria locuri, multumiti fiind de editiile anterioare cand castigurile lor au fost consistente.

Este vorba atat de comercianti care vor participa la Targul Florilor, cat si de comercianti de produse alimentare si artizanale. Deja se stie ca pentru agentii economici care expun spre comercializare produse cu specific dendro-floricol si care au amenajate standuri expozitionale in cadrul Complexului Expozitional ,,Casa Cartii’’, taxele pentru ocuparea temporara a locurilor publice se diminueaza cu 50%.

555 X 222 CAPRA
570 X 90 POSADA 3