Donaris 930 x 122

curs

ÎNVAȚĂ PE BUNE O MESERIE! CURS DE STILIST UNGHII, ÎN PITEȘTI

Fiecare femeie în căutarea frumosului va apela la un salon de specialitate pentru a se răsfăţa. Cele mai frecvente solicitări la saloanele de specialitate constau în aplicarea de unghii tehnice, de unghii false sau unghii cu gel, cum sunt ele cunoscute. Pentru a realiza acest tip de manichiurã (http://www.profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/cursuri-de-infrumusetare/stilist-unghii), o persoană trebuie să aibă cunoştinţele necesare, cunoștințe care pot fi obţinute doar de la un centru acreditat de formare profesională, așa cum este Profesional New Consult.

Citiți și: Curs de coafor/hairstylist în Pitești! Sunt ultimele locuri disponibile

Important!

Pentru a funcţiona legal şi pentru a practica legal în saloane de specialitate sau chiar la domiciliu această meserie, aveţi nevoie de diplome acreditate, recunoscute ANC, sub egida ministerelor Muncii şi Educaţiei. Diplomele pot fi obţinute doar dacă urmaţi cursul de Stilist Unghii (http://www.profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/cursuri-de-infrumusetare/stilist-unghii), unghii tehnice, unghii cu gel, organizat de Profesional New Consult. Pe lângă cunoştinţele teoretice, veți obţine deprinderi practice pentru a urma această frumoasă profesie (http://www.profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/cursuri-de-infrumusetare/stilist-unghii). Sunt cunoştinţe foarte utile pentru a activa pe piaţa de profil din ţară, dar şi din străinătate, având în vedere faptul că diplomele sunt valabile atât în România, cât şi în afara acesteia.

Citiți și: Pitești: Înscrie-te la cel mai căutat curs de formare profesională!

Profesional New Consult anunţă că în perioada următoare vor demara sesiuni de curs în specializările/calificările de mai jos:

-Curs Inspector SSM (http://www.profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/management-si-cariera/curs-inspector-securitate-si-sanatate-in-munca)

-Curs Contabilitate (http://www.profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/management-si-cariera/curs-contabilitate)

-Curs Tehnician Electronist (http://www.profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/cursuri-tehnice-meserii/curs-tehnician-electronist)

-Curs Coafor (http://www.profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/cursuri-de-infrumusetare/curs-coafor)

-Curs Machiaj (http://www.profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/cursuri-de-infrumusetare/curs-machiaj).

Informaţii suplimentare puteți obține la:

Numerele de telefon: 0784.045.025 și 0784.333.777

Fax: 0348.436.899

E-mail: office@profesionalnewconsult.ro

Site: www.profesionalnewconsult.ro.

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3