Donaris 930 x 122

curs

CURSUL CARE TE ÎNVAȚĂ SĂ FACI CORECT AFACERI CU STATUL

Cursul de expert achiziţii publice (http://www.profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/management-si-cariera/curs-expert-achizitii-publice) este oferit de firma piteșteană Profesional New Consult. Este un curs acreditat ANC, diplomele fiind recunoscute de ministerele Muncii si Educaţiei.

Citiți și: Curs de coafor/hairstylist în Pitești! Sunt ultimele locuri disponibile

Tematica abordată constă în prezentarea domeniului achiziţiilor publice (http://www.profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/management-si-cariera/curs-expert-achizitii-publice); reguli aplicabile pentru atribuirea contractelor; proceduri de atribuire; modalităţi speciale de atribuire a contractului; procedura SEAP e-licitaţie; atribuirea şi derularea contractului de achiziţie publică; soluţionarea contestaţiilor, căi de atac împotriva deciziilor C.N.S.C.; soluţionarea litigiilor ȋn instanţă și contravenţii şi sancţiuni.

O nouă sesiune a cursului de expert achiziţii publice (http://www.profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/management-si-cariera/curs-expert-achizitii-publice) va demara ȋn perioada următoare. Cursul este oferit la prețul de 400 de lei, plata acestuia putându-se face în rate.

Citiți și: Pitești: Înscrie-te la cel mai căutat curs de formare profesională!

Vorbim despre un curs care asigură cunoştinţe teoretice şi practice, precum şi suport de curs în format electronic, ce pot fi folosite cu succes pe parcursul activităţii în profesia de expert achiziţii publice (http://www.profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/management-si-cariera/curs-expert-achizitii-publice).

Pentru detalii şi înscrieri vă puteţi adresa societăţii Profesional New Consult la următoarele coordonate:

Telefon: 0784.045.025 și 0784.333.777

Fax: 0348.436.899

E-mail: office@profesionalnewconsult.ro

Sediul firmei: Pitești, județul Argeș, strada Victoriei, nr.36, etaj 3.

De asemenea, Profesional New Consult anunţă pentru perioada următoare deschiderea și a altor cursuri:

Curs Inspector Resurse Umane – 450 de lei (http://www.profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/management-si-cariera/curs-inspector-resurse-umane)

Curs Inspector Sănătate şi Securitate în Muncă – 500 de lei (http://www.profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/management-si-cariera/curs-inspector-securitate-si-sanatate-in-munca)

Curs Coordonator Sănătate şi Securitate ȋn Muncă – 600 de lei (http://www.profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/management-si-cariera/cors-coordonator-ssm)

Curs Contabilitate – 500 de lei (http://www.profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/management-si-cariera/curs-contabilitate)

Curs Formator – 350 de lei (http://www.profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/management-si-cariera/curs-autorizat-formator)

Curs Specialist Management Deşeuri – 450 de lei (http://www.profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/management-si-cariera/specialist-managementul-deseurilor).

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90