NOR CURIER 930X122

soare_prefect

Investirea noii echipe de la Prefectura Arges

Astazi,12 mai 2012, la ora 11, în sala de festivităţi a Prefecturii Argeş a avut loc ceremonia de învestire a noii echipe de la Prefectura Argeş.

 

La ceremonie a participat din partea guvernului Ponta Ministrul Culturii Mircea Diaconu, muscelean de baştină. Au rostit jurământul de învestire prefectul Cristian Soare, înalt funcţionar public, apropiat de PNL şi subprefectul Gheorghe Marin din Câmpulung, fost deputat PSD. A rostit o cuvântare de adio fostul prefect Ciprian Berevoianu, şi fostul subprefect Constantin Cârstoiu. Ministrul Diaconu i-a mulţumit lui Cârstoiu pentru serviciile desfăşurate ca funcţionar public şi am aflat că au fost colegi de liceu la Câmpulung. Mircea Diaconu a citat-o pe Marta Bibescu spunând că noi românii nu suntem în stare să transmitem un proiect de la o generaţie la alta şi că aşteaptă o continuitate a proiectelor necesare ale fostelor autorităţi.

Au participat personalităţi din partea partidelor componente ale USL, preşedintele Consiliului Judeţean Constantin Nicolescu, Preşedintele PNL Argeş Iani Popa, preşedintele PC Cornel Lazăr, senatori şi deputaţi de Argeş. A participat şi fostul prefect Gogu Davidescu.

 

 

foto:adevarul.ro

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90