Eurial 930 x 122

Narcise_negrasi23

Invitatie la…Sarbatoarea Narciselor!

Consiliul Judeţean Argeş şi Primăria Negraşi organizează duminică „Sărbătoarea narciselor”. Manifestarea va avea loc în rezervaţia naturală cunoscută ca „Poiana cu narcise de la Negraşi”, un areal de 4,1 hectare, în lunca râului Dâmbovnic, la 46 de kilometri sud de Piteşti, pe DN 659.

Rezervaţia de la Negraşi este ocrotită pentru valoarea ştiinţifică deosebită a speciei şi pentru cea peisagistică a covorului de narcise. Poiana narciselor de la Negraşi a fost declarată rezervaţie naturală în anul 1966. Tot de atunci se organizează şi „Sărbătoarea narciselor”. Considerată a fi un brand al judeţului Argeş, „Sărbătoarea narciselor” de la Negraşi adună an de an mii de oameni care vin să culeagă narcisele crescute în mod natural.

Edilii organizează duminică, începând cu ora 11, un spectacol folcloric şi o masă câmpenească, dedicate totodată şi marcării zilei comunei Negraşi. Vor fi invitaţi artişti din judeţ şi vor susţine recitaluri de excepţie orchestra „Doina Argeşului” şi ansamblul „Doruri muscelene”.

PIZZERIA SAPORI 555 222
570 X 90 CAPRA 3