EcoMoto 930×122

    cornel-lazar

    Ion Cornel Lazar, in sprijinul lui Dan Voiculescu

    Demisia lui Dan Voiculescu din Senatul Romaniei este privita ca un act de normalitate de catre Ion Cornel Lazar, presedintele PC Arges, care considera ca cei care vad altceva in acest gest sunt rau intentionati. Afirmatiile acestora, spune Ion Cornel Lazar, nu isi au un temei real.

    „Din păcate, s-a speculat mult prea mult şi fără temei pe marginea demisiei domnului Dan Voiculescu, fondatorul Partidului Conservator, din Senatul României. În acest gest nu este nimic ascuns, ba din contră: domnul Voiculescu a dorit, astfel, să se pună la dispoiziţia organelor de anchetă, dat fiind că numele său apare într-un dosar.

    Prin demisia sa, domnul Dan Voiculescu a retezat din start orice idee că prin prezenţa în Parlament s-ar acunde de actul de justiţie prin imunitate.

    Gestul său este unul de demnitate, iar mulţi politicieni care se află – pe drept sau pe nedrept – în centrul unei anchete nu renunţă nici în ruptul capului la imunitatea dobândită prin alegerea în funcţia de deputat sau de senator. Dacă vreţi, domnul Voiculescu ne arată tuturor cum ar trebui să se comporte un politician care are onoare, care crede pe deplin în independenţa Justiţiei şi care nu se ascunde de lege prin niciun subterfugiu, prin niciun artificiu.

    Suntem convinşi că Justiţia îşi va spune cuvântul în cazul domnului Dan Voiculescu şi se va dovedi că acuzaţiile care i se aduc sunt nefondate. Partidul Conservator susţine un sistem de Justiţie independent şi care să nu fie supus vreunei intervenţii politice, iar USL a pornit din acest punct de vedere pe un drum al reformei care este ireveresibil, pentru a se ajunge la acea stare de normalitate pe care ne-o dorim cu toţii atât de mult”, afirm[ Ion Cornel Lazar..

    [555x222px]KV_WinterSale_epitesti

    Comentarii

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    NOR EXPRES 570×90