EcoMoto 930×122

    cornel-lazar

    Ion Cornel Lazăr: „Au fost doi ani de succese USL”

    Uniunea Social Liberală a împlinit 2 ani de la înfiinţare. Ion Cornel Lazăr, preşedintele PC Argeş, afirmă că au fost doi ani dificili, dar în care USL şi-a demonstrat „maturitatea şi forţa, dar mai ales unitatea”. Asta, în ciuda unei perioade destul de lungi de opoziţie.

    „În ciuda perioadei grele de opoziţie, a atacurilor de la PDL-ul care se credea atotputernic şi de la Cotroceni, trecând peste orgoliile inerente unei astfel de structuri, USL a rezistat şi a ajuns, iată, să câştige detaşat alegerile locale şi parlamentare de anul trecut.

    USL a reuşit să câştige încrederea cetăţenilor şi a demonstrat, prin măsurile luate de când este la guvernare, că pot fi urmate şi alte drumuri decât cele ale tăierilor de salarii şi pensii. Din contră, USL a reîntregit şi indexat pensiile, a reîntregit salariile bugetarilor, a adus un suflu nou din punct de vedere economic şi a redus drastic pierderile din avutul public.

    USL a demonstrat şi în Argeş că este o echipă puternică. PSD, PNL şi PC au reuşit să îşi armonizeze interesele, să lase deoparte orice ambiţii personale şi orgolii, făcând ca echipa să funcţioneze. Cu ce rezultate, s-a văzut la alegerile de anul trecut, când USL a câştigat toate colegiile parlamentare şi majoritatea primăriilor, ca să nu mai vorbim de Consiliul Judeţean.

    USL va continua pe acelaşi drum, iar măsurile luate acum îşi vor dovedi viabilitatea cât de curând. Nu se pot face însă minuni peste noapte, după guvernări catastrofale ale PDL, dar se poate încerca revenirea la normalitate, chiar dacă asta înseamnă o perioadă mai lungă de timp. Iar USL asta şi-a propus: să readucă România în rândul ţărilor respectate ale Uniunii Europene, să îi redea forţa economică iar cetăţenii să privească spre viitor cu mult mai multă încredere decât până acum”, afirmă Ion Cornel Lazăr.

    NOR CURIER 555×222

    Comentarii

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    570 X 90 CAPRA 3