930 x122 grota rece

cornel-lazar

Ion Cornel Lazăr: „Băsescu, Boc şi PDL se agaţă de putere!”

Ion Cornel Lazăr, preşedinte al Partidului Conservator, filiala Argeş, critică dur comportamentul actualei puteri despre care susţine că „se agaţă de putere”. „O vorbă veche din popor spune că atunci când mai mulţi oameni îţi spun că eşti beat, ar fi mai bine să te duci să te culci. Parafrazând, când o ţară întreagă îţi cere ţie, ca Guvern, demisia, atunci este cazul să laşi locul altora mai capabili decât tine să conducă destinele ţării.

Manipularea este la ea acasă când vine vorba de PDL. Acest partid grotesc, antiromânesc de-a dreptul, se agaţă cu disperare şi de ideea că manifestanţii ar spune că toate partidele sunt la fel.

Eronat! Manifestanţii nu cer demisia Opoziţiei, ci a Guvernului, nu vor să nu mai audă de Ponta, Antonescu şi Constantin ci de Băsescu, Boc şi Udrea.

Manifestanţii care îndură gerul vor alegeri anticipate pentru că s-au săturat de modul în care PDL conduce ţara, şi vor să dea ocazia şi Opoziţiei să arate că se poate guverna mai bine.

Nu, USL nu este totuna cu PDL! Nu poţi pune semnul egal între lăcomia, superioritatea faţă de popor şi cinismul celor de la PDL şi opoziţia corectă pe care o face USL, dar supusă la tot felul de presiuni din partea actualei puteri.

PDL, Boc şi Băsescu sunt egalii lor şi numai ai lor. A pune semnul egal între noi şi ei este ca şi cum ai spune că 80 chiar este egal cu 170, după socoteala voturilor numărate de Roberta Anastase”, afirmă Ion Cornel Lazăr.

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3