NOR CURIER 930X122

cornel-lazar

Ion Cornel Lazăr: „Demagogia lui Băsescu nu are limite!”

Preşedintele PC Argeş, Ion Cornel Lazăr, consideră că „USL a preluat destinele unei Românii adusă de PDL în pragul falimentului şi al disperării”. Liderul conservator afirmă însă că de acum USL va trebui să se pună serios pe treabă. „Evident, de acum trebuie să ne înhămăm la treabă şi să nu uităm de ce portocaliii şi-au pierdut susţinerea populară şi parlamentară: au guvernat pentru ei şi împotriva poporului, iar acest lucru i-a costat. USL nu trebuie să repete greşelile din ultimii ani, şi am convingerea că va proceda în aşa fel încât viaţa să ne fie mai bună tuturor.

USL nu trebuie să uite nici de alt deziderat al cetăţenilor: să facă în aşa fel încât Traian Băseacu, adevăratul tartor al relelelor din ultimii ani, să plece de la Cotroceni. În acest sens trebuie să fie acţiuni concertate şi susţinute care să ducă la demiterea celui care ne-a adus în haos, care ne-a dezbinat şi a încercat să ne umilească pe fiecare în parte.

Traian Băsescu este cel mai mare demagog. Exact la doi ani după ce anunţa că salariile şi pensiile trebuie tăiate drastic, vine cu zâmbetul pe buze şi spune că este bună austeritatea, „dar până la un punct”, dar mai ales că „trebuie să dăm un impuls consumului, aşa cum spun toţi marii economişti ai Europei”. Acelaşi lucru l-au spus economiştii şi când la noi se tăiau salariile, numai că Traian Băsescu şi trupele lui de comando portocalii nu aveau urechi să audă, aducându-ne în pragul colapsului.

Vrem un preşedinte responsabil, capabil şi credibil, pentru că epoca „tătucului” care le ştie pe toate, dar de fapt nu ştie nimic, a apus. E vremea ca şi la Cotroceni, după modelul Palatului Victoria, să vină un om care să respecte neamul care îl alege şi care să impună prin faptele sale respect”, a spus Ion Cornel Lazar.

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90