Donaris 930 x 122

    cornel-lazar

    Ion Cornel Lazăr: „PC îşi va urmări proiectele în cadrul USL”

    Anul 2013 se anunţă a fi unul foarte dificil din punct de vedere economic, dar există soluţii, crede Ion Cornel Lazăr, preşedintele PC Argeş. În opinia sa, „USL a demonstrat că are un program viabil şi coerent de guvernare, cu măsuri concrete, la unele dintre acestea aducându-şi din plin contribuţia şi Partidul Conservator”.

    „Tocmai pentru că una dintre cele mai importante componente ale doctrinei noastre este cea privind economia, vom căuta să ajutăm mediul de afaceri prin soluţii care să fie promovate în cadrul USL.

    Departamentul Economic al Partidului Conservator a realizat deja o listă cu măsuri pentru programul de guvernare din 2013, privind în special susţinerea IMM-urilor, a capitalului autohton şi a fermierilor agricoli. Una dintre ele a fost deja adoptată, cea privind TVA plătit la încasarea facturii.

    PC va susţine în cadrul USL şi alte măsuri economice, dintre care amintim introducerea de TVA diferenţiat la alimente şi medicamente, neimpozitarea profitului reinvestit, impozitarea graduală a firmelor nou înfiinţate, dar şi modificarea legii insolvenţei, deducerea a 50% TVA la persoanele fizice pentru construcţia sau renovarea locuinţelor ori deducerea 100% a cheltuielilor de cercetare – inovare din impozit.

    Suntem convinşi că aceste măsuri vor ajuta la dezvoltarea mediului de afaceri şi vor contribui la „irigarea” cu capital a acestuia, lucru esenţial în condiţii de criză economică şi financiară care, iată, persistă din păcate”, afirmă Ion Cornel Lazăr.

    Eco moto 555×222

    Comentarii

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    570 X 90 CAPRA 3