EcoMoto 930×122

cornel-lazar

Ion Cornel Lazăr: „PDL, atitudine infantilă”

Ion Cornel Lazăr, preşedintele Partidului Conservator, filiala Argeş, afirmă că PDL, fost partid de guvernământ până nu demult, dă dovadă de „infantilism” şi „demagogie” în ultima vreme. Lazăr consideră că în special luările de poziţie privind bugetul de stat pentru anul 2013 sunt cel puţin hilare.

 „USL propune un buget responsabil, al echilibrului, un buget prin care se încearcă începerea vindecării rănilor pe care PDL le-a produs acestei ţări prin guvernările sale. Cei de la PDL vor să depună ca amendamente la acest buget toate amendamentele depuse de USL de-a lungul timpului la proiectele propuse de PDL când era la guvernare.

Nu poate fi o dovadă mai clară de infantilism politic, de lipsă de responsabilitate şi de respect pentru alegători! În primul rând, unele din  amendamentele depuse în timp de USL se regăsesc acum în proiectul de buget al Guvernului Ponta. În al doilea rând, alte amendamente nu mai sunt de actualitate.

În fine, sunt amendamente care nu pot fi realizate deoarece guvernările PDL au avut „grijă” să stoarcă de resurse bugetul şi să distribuie resursele către clientela sa. Liderii PDL vorbesc şi de faptul că inflaţia ar fi de 5% şi că USL nu este corect când indexează pensiile cu „doar” 4%. O singură remarcă: USL creşte pensiile, după ce le-a reîntregit, în vreme ce PDL a tăiat pensiile şi salariile, cât a fost la guvernare.

Pe lângă infantilism, aşadar, PDL dă dovadă şi de o demagogie crasă, fiind vorba de un partid făcut knock-out la alegerile parlamentare tocmai din cauza măsurilor absurde luate împotriva poporului cât timp a fost la putere”, afirmă Ion Cornel Lazăr.

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90