NOR CURIER 930X122

    cornel-lazar

    Ion Cornel Lazăr: „Tupeul PDL nu ţine loc de bună guvernare”

    Ion Cornel Lazăr, preşedintele PC Argeş, consideră că PDL dovedeşte în continuare „lipsă de măsură” în tot ceea ce face. Liderul conservator face referireun raport al Curtii de Conturi privind contribuţia unor instituţii ale statului la un jaf de miliarde de euro, arătând că acestea reflectă proporţiile dezastrului guvernărilor PDL.

    „PDL mizează în continuare pe un tupeu bolnav care nu ţine loc de bună guvernare, însă. Raportul Curţii de Conturi privind neregulile depistate în anul 2010 la nivel bugetar arată proporţiile dezastrului guvernării PDL.

    Sunt înfierate în acest raport şi instituţii din Argeş (cum ar fi Direcţia Apelor, spitale, Transelectrica etc.) şi se arată cum au fost realizate plăţi pentru lucrări neefectuate, cum s-au umflat facturi, cum s-au dat bani în avans deşi nu era prevăzut aşa ceva în contract.

    Pagubele, numai în Argeş şi numai la nivelul anului 2010, depăşesc 10 milioane de lei. S-a sesizat cineva? A făcut cineva vreo anchetă măcar acum, când raportul Curţii a devenit public? Iată de ce portocaliii care au căpuşat bugetul de stat nu au dreptul să deschidă gura măcar atunci când vine vorba de buget.

    Aşa cum ar trebui să tacă şi când vine vorba de sănătate, de învăţământ, de cultură – pe toate le-au făcut praf iar USL încearcă să aducă la normalitate o ţară pe care PDL nu şi-o mai asumă acum, din moment ce oamenii săi candidează sub pulpana ARD, de teamă să nu îi recunoască lumea”, afirmă Cornel Lazăr.

    NOR CURIER 555×222

    Comentarii

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    NOR EXPRES 570×90