930 x122 grota rece

    iani2

    Ion Popa îşi dă doctoratul în istorie

    Ion Popa, liderul PNL Argeş şi copreşedinte al filialei judeţene a USL, este foarte aglomerat în ultima perioadă. Nu doar că este ocupat cu pregătirea campaniei electorale pentru alegerile locale şi cu negocierile pentru desemnarea candidaţilor USL, dar s-a apucat şi să îşi completeze studiile. Şi încă la cel mai înalt nivel. Ion Popa s-a înscris la doctorat iar tema aleasă este una generoasă: „Personalităţi şi doctrine politice din Argeş”.

    Ion Popa şi-a ales această temă deoarece este fascinat de marile figuri ale istoriei României şi vrea să arate că politica românească a avut un centru greu de greutate în Argeş.

    Nu oricine intră însă în analiza lui Popa.

    „Am făcut o selecţie atentă, mai ales că urmăresc în lucrarea mea o perioadă de 300 de ani. Nu mă refer la toţi politicienii de pe meleagurile argeşene, ar fi prea mulţi, ci la cei mai importanţi.

    Şi anume, de la rangul de ministru (sau dregători, cum li se spunea înainte) în sus. Argeşul a dat miniştri şi premieri importanţi, iar aceştia merită să fie menţionaţi ca atare”, ne-a spus Ion Popa.

    Liderul liberal ne-a mai declarat că a făcut în aşa fel încât timpul să îl împartă eficient între politică şi studiu, respectiv familie.

    Eco moto 555×222

    Comentarii

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    New Profesional Consult 570×90