Eurial 930 x 122

steaua-mioveni

Ionut Popa:”Mioveni nu poate mai mult…”

Etapa neagra in Liga I pentru fotbalistii argeseni. CS Mioveni, catalogata de GSP drept o echipa cu o distributie de campionat din Tarile Arabe, adica fotbalisti veniti sau reveniti in Arges ca sa-si pregateasca retragerile din fotbal, elevii lui Ionut Popa s-au ales dupa aceasta etapa doar cu o plimbare pe plaja la Constanta. CS Mioveni nu are nici un punct dupa primele doua etape si a primit cinci goluri, nereusind inca sa inscrie.

Neaga, Dica si Margaritescu au nume mari si valoare care scade in fiecare zi, din pacate pentru Mioveni. De cealalta parte, cel mai scump pitestean din Liga 1, Tanase, a ratat un penalty si a tinut-o pe echipa oaspete in meci cu forta, fiindca oamenii lui Ionut Popa aratau clar ca nu se descurca sa se apere si in nici un caz n-ar fi capabili sa atace.

Dupa meci, Ionut Popa, antrenorul CS Mioveni, a vorbit despre esecul categoric cu Steaua, scor 0-4. „Am fost dominati categoric, deci comentariile sint de prisos. Sint dezamagit de tot ce am vazut la echipa mea. Degeaba ne chinuim sa dezvoltam mai mult jocul pentru ca, la ora actuala, nu putem mai mult. Trebuie sa ne adunam repede. Mai avem nevoie de jucatori, daca ii vom primi, vom sta mult mai bine. Cind pierzi cu un asemenea scor inseamna ca totul e gresit. Avem doua saptamini sa ne pregatim pentru ca echipa noastra a cazut fizic”, a spus Ionut Popa.

Ronny Levy, antrenorul Stelei, spune ca e multumit de jocul echipei sale, dar ca se asteapta ca elevii sai sa progreseze mai mult in saptamanile urmatoare. “Am vazut  o atitudine foarte buna, toata lumea a dat totul si sint multumit de asta. Am vazut insa niste perioade mai slabe, dar e normal pentru ca mai avem mult de munca. Putem mai mult. Este important sa lucram mult si sa progresam. Aceasta este prima saptamana cand am avut mai multi jucatori alaturi, iar acest lucru s-a vazut. Lumea a vrut rezultate cand eu abia aveam un lot, dar ca sa faci o echipa ai nevoie de timp”, a spus Ronny Levy.

Eurial 555 x222
Pizza Sapori Italia 570 90