930×122 POSADA 5

ipadulaldoilea

iPad 2, varf tehnologic pentru Apple

Problemele de sanatate ale lui Steve Jobs nu incurca deloc planurile companiei Apple, mai ales cand vine vorba de cel mai asteptat produs al inceputului noului an. Este vorba de iPad 2, un gadget care cu siguranta va face furori si in Romania, mai ales ca prima versiune a prins foarte bine si pe plaiurile noastre mioritice.

Ce se poate spune despre iPad 2? Pai, foarte multe. Pornind de la sloganul pe care l-au gasit cei de la Apple, si anume „Mai subtire, mai usor, mai rapid si mai puternic”, se poate construi potretul unei jucarii perfecte pentru fanii aplicatiilor Apple si nu numai.

Astfel, iPad 2 are un design cu totul nou. Cu 33% mai subtire decat prima versiune si cu 15% mai usor decat iPad 1, diferentele sunt sesizabile inca de cand ridici in maini o asemenea unealta inginereasca de top. Unealta, ca sa mentinem acelasi ton, pe care nu ai mai vrea sa o pui jos!

iPad 2 dispune de Dual Core A5, adica de doua unitati centrale, dar si de sisteme grafice mult mai performante care asigura o navigare mai rapida, dar si o alta senzatie cand vine vorba de jocuri. De fapt, totul este diferit. Si ca distractia sa nu fie intrerupta de niciun inconvenient, durata de functionare neintrerupta fara alimentari intermediare este de 10 ore.

Dispozitivul Face Time, cu doua camere video, asigura conexiunile dorite in timp real cu prietenii tai. Poti sa faci si filme in format HD, precum si prelucrari interesante de imagini cu Photo Booth.

Pana si imbracatura pentru protectie este speciala. „Coperta” se ataseaza magnetic si se aliniaza perfect cu restul echipamentului. Inchide si deschide „coperta” – iPad-ul tau se va opri si va porni odata cu aceste manevre. Poti si sa folosesti „coperta” pentru a pune iPad-ul pe post de ecran pentru a tasta apoi ca la un calculator veritabil de birou.

Si cand vine vorba de pret, nu trebuie neaparat sa dai o avere pe el. Totusi, nu se pune problema ca iPad 2 e chiar pentru orice buzunar. Costul unui asemenea dispozitiv porneste de la 499 de dolari. Preturile sunt cuprinse între 499 dolari pentru varianta 16GB / WIFI şi ajung la 829 dolari pentru Wifi, 3 G şi 64 GB.
Vezi galerie foto!

ipad22

ipad222

ipad-2-official-3

iPad_camera

iPad2a

ipad_hand

PIZZERIA SAPORI 555 222
570 X 90 CAPRA 3