New Profesional Consult 930 x 122

bancomat111

Jaf la bancomat

Pitesti. 15 aprilie 2010.
Jaf ca-n filme azi noapte in comuna Maracineni. Peste 400 de milioane de lei vechi au fost furate dintr-un bancomat apartinand UniCredit Tiriac Bank aflat in sediul unei societati comerciale din localitate dupa ce singurul paznic a fost batut si legat.
Atacul s-a produs in jurul orei 2:00, cand patru indivizi cu fetele acoperite au intrat in incinta societatii, l-au batut pe paznicul firmei si l-au legat, dupa care au taiat cu un flex partea din spate a bancomatului si au fugit cu banii gasiti. La cateva minute dupa disparitia infractorilor, paznicul a reusit sa se elibereze si sa anunte incidentul unor muncitori care lucrau in schimbul de noapte la o fabrica de piese auto din apropiere, iar acestia au sunat la 112. La fata locului au mers reprezentantii Politiei Pitesti si echipa de criminalisti din cadrul Inspectoratului Judetean de Politie Arges, care au inceput cercetarile in acest caz, in care exista deja un cerc de suspecti.
Societatea calcata de hoti nu avea sistem de alarma si nici camere se supraveghere, astfel ca identificarea hotilor va fi extrem de dificila.bancomatspart

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3