930 x122 grota rece

    jandarmMana

    Jandarm arestat pentru evaziune din trafic cu masini de lux

    Magistratii au emis un mandat de arestare preventiva pe numele lui Ion Călugăroiu, de 39 ani, plutonier în cadrul Jandarmeriei Argeş, pentru evaziune fiscala. Subofiterul este acuzat ca a tranzacţionat peste 40 de autoturisme.

    Plutonierul Călugăroiu va fi suspendat din funcţie până la expirarea măsurii.

    Jandarmul nu actiona singur, complicele sau fugind insa in Spania. Pe numele acestuia a fost emis un mandat european de arestare în lipsă, după care se va solicita autorităţilor spaniole extrădarea împricinatului pentru a putea fi audiat.

    Alte 14 persoane au fost puse in libertate, dar cu interdictie.

    Totul, in urma unei actiuni a politistilor Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Piteşti, sprijiniţi de efective ale msacaţilor din Poliţia şi Jandarmeria Argeş şi coordonaţi de procurori ai Direcţiei de Investigarea Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism Piteşti, care au efectuat, începând cu primele ore ale zilei de miercuri, 17 noiembrie, 18 descinderi la domiciliile unor persoane din Piteşti, Bucureşti, Craiova şi Ilfov. Acestea sunt banuite ca aduceau masini de lux din Germania, printr-o firma fantoma, pe care le revindeau in Romania fara a mai plati TVA din tranzactia rezultata, savarsind astfel evaziune fiscala. Procurorii au estimat prejudiciul la un milion euro.

    [555x222px]KV_WinterSale_epitesti

    Comentarii

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    NOR EXPRES 570×90