New Profesional Consult 930 x 122

csu craiova

JANDARMERIA ARGEȘ FACE UN APEL CĂTRE MICROBIȘTI

Jandarmeria Argeș face precizări în legătură cu măsurile de ordine publică pentru meciul Steaua București-CSU Craiova. Partida se va disputa duminică, 6 decembrie, de la ora 20:30, pe stadionul „Nicolae Dobrin” din Pitești.

Citiți și: Exclusiv: Zara și-a făcut bagajele! Centrul Piteștiului rămâne mai pustiu

„Gruparea de Jandarmi Mobilă „Fraţii Buzeşti” Craiova va asigura, alături de alte forţe implicate, măsuri de ordine şi siguranţă publică înaintea, pe timpul şi ulterior disputării partidei de fotbal dintre FC Steaua Bucureşti şi CSU Craiova.”, anunță Inspectoratul de Jandarmi Județean Argeș.

Având în vedere că la precedenta partidă jucată în nocturnă pe stadionul „Nicolae Dobrin” (Steaua-Astra) a fost busculadă la intrare, Jandarmeria argeșeană face un apel către microbiștii care vor veni să vadă meciul.

Citiți și: Pitești. Veste excepțională! Toată lumea se va bucura

„Pentru a nu se mai crea îmbulzeală la intrarea în arena sportivă, Jandarmeria face apel la cetăţeni să se prezinte din timp la stadion, astfel încât accesul să se facă într-un mod civilizat şi fără incidente.”, solicită Jandarmeria argeșeană. (Foto: Steaua-Astra, sursa: Iulian Petre)

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90