930×122 CUMPANA 5

fc arges

JANDARMERIA ARGEȘEANĂ, ÎN ALERTĂ

Jandarmeria consideră FC Argeș – Rapid București ca fiind un meci de risc având în vedere miza partidei, rivalitatea dintre galeriile celor două echipe și faptul că se anticipează un număr destul de mare de spectatori în tribunele stadionului „Nicolae Dobrin”.

Citiți și: În Trivalea lui Dobrin, noi talente-n iarbă vin! Puști minune, debut la 15 ani!

Este motivul pentru care Jandarmeria ține să adreseze încă de astăzi recomandări pentru publicul care va veni duminică la stadion.

„Intrarea spectatorilor în arena sportivă se va face începând de la ora 14, doar pe bază de bilete sau invitaţii.

Citiți și: Pitești. Primarul Gentea, uluit de vicele Tofan în conferința de presă!

Pentru a evita aglomerația în jurul punctelor de intrare în incinta arenei sportive, le recomandăm suporterilor să se prezinte din timp la competiția sportivă. Accesul în stadion, îndrumarea şi supravegherea publicului se vor realiza cu agenţi ai societăţii de pază şi protecţie, contractaţi de organizator.

Le recomandăm celor care doresc să participe la competiţia sportivă să nu se implice în incidente care ar putea duce la tulburarea ordinii şi liniştii publice şi să se delimiteze de orice formă de violenţă verbală sau fizică. De asemenea, participanţilor le este recomandat să respecte măsurile stabilite de organizator şi de forţele de ordine pe traseele către locul de desfăşurare a meciului, în apropierea şi în incinta arenei sportive.

Pentru siguranţa participanţilor la manifestarea sportivă, activitatea din interiorul stadionului va fi înregistrată video”, transmite Jandarmeria Argeș.

Amintim că duminică, 15 septembrie 2019, de la ora 15:30, FC Argeş va juca pe stadionul „Nicolae Dobrin” cu Rapid Bucureşti, una dintre echipele de tradiţie ale fotbalului românesc.

Disputa dintre argeşeni şi bucureşteni, care contează pentru etapa cu numărul 7 a Ligii a II-a, este un adevărat derby.

SMART KIDS 555×222

Comentarii

570 X 90 POSADA 3