EcoMoto 930×122

fc arges

JANDARMERIA ATENȚIONEAZĂ. ACESTE ACȚIUNI NU VOR FI TOLERATE

Jandarmeria atenționează. Aceste acțiuni nu vor fi tolerate. Jandarmeria Argeș informează că accesul spectatorilor pe stadionul „Nicolae Dobrin” din Pitești la meciul de mâine din Liga a II-a de fotbal dintre FC Argeș și Petrolul Ploiești va fi permis de la ora 15. Partida va începe la ora 17.

Citiți și: Sute de oameni în centrul Piteștiului

“Le recomandăm suporterilor să îşi achiziţioneze din timp documentele de acces şi să se prezinte cu cel puţin 45 de minute înainte de începerea meciului, pentru a putea evita eventuale aglomerări la porţile de acces.

De asemenea, aceştia nu trebuie să se implice în incidente care ar putea tulbura ordinea şi liniştea publică şi să se delimiteze de orice formă de violenţă, întrucât nu vor fi tolerate acţiuni care pot perturba buna desfăşurare a acestui eveniment.

Citiți și: Eveniment de excepție la Pitești Arena!

Pentru siguranţa participanţilor la manifestarea sportivă, activitatea din interiorul stadionului va fi înregistrată video”, transmite Jandarmeria Argeș.

“Spectatorii trebuie să respecte măsurile stabilite de organizatori şi forţele de ordine pe traseele de deplasare către locul de desfăşurare a meciului, în apropierea şi în incinta stadionului municipal „Nicolae Dobrin”, iar la solicitarea forţelor de ordine au obligaţia să prezinte documentele de acces şi actele de identitate, fiindu-le interzis să pătrundă în interiorul locului de desfăşurare a evenimentului în stare de ebrietate și să introducă băuturi alcoolice, bannere şi afişe cu un conţinut ilegal, materiale pirotehnice sau alte obiecte care pot pune în pericol securitatea participanţilor la competiţia sportivă.”, atenționează Jandarmeria.

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90