NOR CURIER 930X122

jandarmeria

    JANDARMI ÎN PIAŢA „MILEA”

    Jandarmi în Piaţa „Milea”. Pe 3 aprilie 2017 se vor împlini 167 de ani de la semnarea actului prin care domnitorul Grigore Alexandru Ghica a promulgat Legiuirea pentru Reformarea Corpului Slujitorilor în Jandarmi, document care marchează întemeierea Jandarmeriei Române. În acest context, Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Argeş a pregătit o serie de activităţi dedicate comunităţii locale.

    Citiți și: Sute de oameni în centrul Piteștiului

    Astfel, în perioada 27 martie – 3 aprilie, Jandarmeria Argeş îşi va deschide porţile pentru a putea interacţiona cu elevii instituţiilor de învăţământ din Piteşti.  

    Joi, 30 martie, de la ora 10, jandarmii argeşeni vor fi într-un centru comercial din Piteşti, acolo unde, în cadrul Târgului Universităţilor, vor prezenta oferta educaţională a Jandarmeriei Române pentru anul 2017.

    Citiți și: Eveniment de proporții la Pitești Arena

    Vineri, 31 martie, de la ora 10:30, jurnaliştii acreditaţi sunt invitaţi să participe la Cupa Presei la tir, eveniment organizat în poligonul Lăbuşeşti din comuna Bascov.

    Sâmbătă, 1 aprilie, de la ora 13, jandarmii argeşeni şi reprezentanţi ai Şcolii Militare de Subofiţeri Jandarmi „Grigore Alexandru Ghica” şi ai Grupării de Jandarmi Mobilă „Fraţii Buzeşti” din Craiova vor veni în Jupiter City Shopping Center, acolo unde vor prezenta dotarea specifică fiecărei unităţi şi oferta educaţională a Jandarmeriei Române pentru anul 2017.

    Duminică, 2 aprilie, de la ora 13, jandarmii argeşeni se vor afla într-un centru comercial din Piteşti, acolo unde vor prezenta dotarea Jandarmeriei Argeş şi o serie de exerciţii demonstrative.

    Activităţile se vor încheia luni, 3 aprilie, de la ora 11:30, în centrul Piteştiului. Jandarmii argeşeni vor defila pe traseul Cercul Militar – Piaţa „Vasile Milea”, iar în Piaţa „Milea” vor prezenta o serie de exerciţii demonstrative specifice detaşamentului mobil de intervenţie (modul de acţiune al jandarmilor în diferite situaţii tactice) şi exerciţii de disciplinare şi de intervenţie (jandarmii-conductori şi câinii de serviciu).

    [555x222px]Joia-_pentru-copii_epitesti

    Comentarii

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    New Profesional Consult 570×90