EcoMoto 930×122

bani_flagrant

Joaca de-a flagrantul

Dupa ce a pierdut la aparatele tip poker banii imprumutai, un argesean in varsta de 20 din comuna Musatesti a avut proasta inspiratie de a pune in alerta politistii, doar pentru a scapa de datorie.
Tanarul s-a gandit sa scape de datoria de 1.000 lei pe care o avea de restituit unei alte persoane, anuntand politia ca este santajat si amenintat de niste necunoscuti. Oamenii legii au luat in serios reclamatia si au organizat un flagrant pentru a-i prinde pe suspectii care urmau sa se intalneasca cu presupusa lor victima in cursul serii.
Spre surpirndera lor, in timpul actiunii, politistii au constatat ca victima ii mintise de fapt, iar banii din presupusul santaj nu reprezentau decat plata unei datorii pe care tanarul o facuse la jocurile electronice de noroc. Cum nu mai avea banii si nu putea onora imprumutul, s-a gandit ca daca anunta politia ca este santajat va scapa de datorie. Planul lui insa a picat repede iar politistii i-au dublat datoria, sanctionandu-l cu inca 1.000 lei pentru pentru alarmarea nejustificata a organelor de politie.

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3