930X122 MAIA

someri_loc_munca

Job-uri vacante in Arges

Doar 313 locuri de munca sunt vacante in Arges. Si nu este vorba de locuri de munca foarte bine platite, ci mai mult pentru persoane cu un nivel mediu sau chiar redus de educatie. Job-urile vacante se regasesc mai mult in domeniul constructiilor (se apropie sezonul…).

Numarul locurilor de munca vacante in Arges pentru saptamana in curs este de 313. Datele centralizate de la agentii economici arata ca sunt disponibile oferte in campul muncii pentru muncitori necalificati, pentru muncitori specializati in constructii si confectii, si mai putin pentru cei cu studii superioare care au mari dificultati in a-si gasi un loc de munca, sa nu mai vorbim de unul si bine remunerat.

In aceasta saptamana, Argesul se situeaza pe locul 7 in tara ca oferte pe piata muncii, dupa Bucuresti – 670, Iasi- 669, Vaslui- 482, Hunedoara- 399, Arad- 348 si Bihor- 325. Cele mai putine slujbe vacante se gasesc in Covasna- 46, Ialomita- 44 si Caras-Severin- 12.

La un moment dat, cu cateva luni de zile in urma, numarul locurilor de munca disponibile saptamanal in Arges era de peste 600, iar judetul nostru se afla pe locul 2 la nivel national, dupa Bucuresti. Iata ca, intre timp, pe masura ce se misca economia, Argesul inregistreaza un regres din acest punct de vedere…

New Profesional Consult-555×222
New Profesional Consult 570×90