NOR CURIER 930X122

cultura generala

JOC DE CULTURĂ GENERALĂ ÎN PITEȘTI! RĂSPUNZI CORECT ȘI CÂȘTIGI BANI ȘI EXCURSII!

În colaborare cu Casa de Cultură a Studenţilor, câţiva studenţi basarabeni din Pitești organizează un joc cu întrebări de cultură generală. Astfel, în această seară, la ora 18, sunteți invitați într-un pub din Piteşti pentru a vă testa cunoştinţele.

Citiți și: Situație neplăcută în Pitești. Acești oameni trebuie să știe

La joc, care se numește „Pub Quiz Piteşti”, pot participa echipe formate din maxim 6 jucători. „Echipele vor vedea textul întrebării pe ecranele din pub. Jocul este compus din 5-6 runde, a câte 10 întrebări. Vor fi întrebări de încălzire, iar răspunsurile se vor da în scris pe foile de răspuns, foi care vor fi strânse la finalul fiecărei runde. În timpul pauzelor organizatorii vor verifica corectitudinea răspunsurilor şi vor anunţa rezultatele”, informează organizatorii. Echipele vor avea câte un minut la dispoziţie pentru a discuta întrebarea şi pentru a găsi răspunsul corect. Pentru fiecare răspuns corect echipele vor câştiga câte un punct.

Echipa câştigătoare va pleca acasă în această seară cu 100 de lei. La finalul sezonului, pentru că jocul se va disputa în mai multe runde, ocupantele primelor 3 locuri vor fi răsplătite cu o excursie la munte. Intrarea la CS la acest joc este liberă. (Foto: Facebook Pub Quiz Pitesti)

Citiți și: Exclusiv: Zara și-a făcut bagajele! Centrul Piteștiului rămâne mai pustiu

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90