Donaris 930 x 122

Judecarea procesului de la Permise a fost amanat

Targu Mures. 11 iunie 2009. Curtea de Apel Targu Mures. Curtea de Apel Targu Mures a amanat, astazi, judecarea dosarului filierei de eliberare frauduloasa a permiselor de conducere de la Serviciul Public Comunitar Regim Permise de Conducere si inmatriculari Vehicule (SPCRPCIV) Arges, pe motiv ca 22 dintre inculpati nu au fost readusi inca la Targ

Judecarea procesului de la Permise a fost amanat la Targ

u Mures, dupa recursul declarat de acestia impotriva mentinerii mandatelor de arestare preventiva, care s-a judecat la inalta Curte de Casatie si Justitie.

u Mures, dupa recursul declarat de acestia impotriva mentinerii mandatelor de arestare preventiva, care s-a judecat la inalta Curte de Casatie si Justitie.

Judecatorul Mihaela Cretu a precizat ca a stabilit noul termen pentru audieri si inceperea confruntarilor dintre inculpati pentru miercuri, 17 iunie, la ora 13.00.S-a amanat, pentru ca au lipsit inculpatii. Curtea nu avea obiectul muncii. Din cate am inteles, toti cei 22 de inculpati sunt inca la penitenciar la Bucuresti, dat fiind ca saptamana trecuta acolo s-au judecat, la inalta Curte de Casatie si Justitie, recursurile legate de mandatele de arestare preventiva. Pana la termenul de miercuri, inculpatii urmeaza a fi transferati inapoi la penitenciarul din Targu Mures, a declarat avocatul Florin surghie.

La finele saptamanii trecute Sectia penala a inaltei Curti de Casatie si Justitie (iCCJ) a admis recursul Directiei Nationale Anticoruptie Serviciul Teritorial Targu Mures fata de decizia din data de 1 iunie a Curtii de Apel Targu Mures, care inlocuia mandatele de arestare preventiva a opt dintre cei 22 de inculpati cu obligatia de a nu parasi tara. Astfel, potrivit iCCJ cei opt vor ramane in continuare in arest preventiv. Instanta a judecat si recursurile declarate de ceilalti 14 inculpati care au ramas in arest si a dispus ca toti cei 22 de inculpati din dosarul 614/43/2008 sa ramana in arest preventiv.

Dosarul aflat pe rolul Curtii de Apel Targu Mures are 28 de inculpati, din care 22 aflati in arest preventiv la Penitenciarul din Targu Mures.

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90