Donaris 930 x 122

cara

JURNALIȘTII AU FĂCUT COZONACI ȘI AU VOPSIT OUĂ (GALERIE FOTO)

Jurnaliști din presa argeșeană au preparat aseară 100 de cozonaci și au vopsit 500 de ouă pentru 50 de familii nevoiaşe din comunele Oarja, Călineşti şi Budeasa.

Citiți și: Polițist trimis în judecată de DNA. A dezvăluit presei informații secrete

Acțiunea a avut loc în bucătăria Restaurantului Cara din Pitești, sub supravegherea atentă a profesioniștilor: bucătarul şef al restaurantului, Marian Anton, şi ajutoarele sale de nădejde.

Împărţiti în două echipe, cu șorțuri la brâu și bonete de bucătar pe cap, jurnaliştii au trecut la treabă. Cea mai dificilă misiune a fost prepararea cozonacilor. În cele din urmă, jurnaliştii s-au descurcat excelent. Sau măcar unii dintre ei.

Citiți și: LA TUPAN, COZONACI CA LA MAMA ACASĂ

„Este o acţiune umanitară organizată de Restaurant Cara împreună cu Fundaţia Lumină în suflet. I-am avut ca parteneri pe reprezentanţii presei locale, care ne-au ajutat atât la pregătirea produselor tradiţionale pentru Paşte, cât şi la colectarea produselor (îmbrăcăminte și alimente) pentru familiile nevoiaşe.”, a spus Oana Chivu, managerul restaurantului situat în centrul Piteștiului, pe bulevardul I.C. Brătianu.

Sponsorii evenimentului au fost Haditon, Velpitar, Spider Holding, Brutăria Sânziana, Cofetăria Mary Gilbert, Salatini, Praxis şi Tymbark.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3