EcoMoto 930×122

    margarit

    Jurnalistul Mircea Mărgărit, în comă!

    Cunoscutul jurnalist şi lector argeşean Mircea Mărgărit trece prin momente foarte dificile. El a suferit un atac cerebral in plina strada si a fost dus de urgenta la Spitalul Judetean Arges, acolo unde se afla si acum. In coma, din pacate. Atacul a survenit chiar în timp ce Mircea Mărgărit se deplasa spre Casa de Cultură a Sindicatelor unde avea loc sâmbătă şedinţa de lansare a Alianţei pentru Argeş şi Muscel. Starea gravă a jurnalistului nu a permis deplasarea acestuia la un spital din Bucureşti, mai ales că, susţin surse apropiate lui, ar fi suferit şi un infarct cerebral. Medicii sunt rezervaţi în privinţa şanselor de supravieţuire ale jurnalistului.

    Mircea Mărgărit – 56 de ani – a lucrat şi la Curierul Zilei, dar este unul dintre colaboratorii preferaţi ai lui Gheorghe Smeoreanu, cel care a pus bazele Curierului, aşa că a lucrat cu acesta şi la proiectul „Criterii Politice”.

    Este vorba de o publicaţie regională pentru judeţe precum Argeş şi Vâlcea, dar şi online.

    Nu putem spera decât ca Mircea Mărgărit să îşi revină cât mai rapid şi putem doar să ne rugăm pentru însănătoşirea sa…

    Eco moto 555×222

    Comentarii

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    570 X 90 CAPRA 3