930 x122 grota rece

centru multifuncțional

LA CINEMA „BUCUREȘTI” SE DEMOLEAZĂ! VEZI GALERIE FOTO!

Muncitorii lucrează de zor pe șantierul de la bătrânul cinematograf „București”, din centrul Piteștiului. Pe laterale au fost înălțate părți de structură ale viitoarei clădiri. De asemenea, au fost demolate bucăți din vechea clădire.

Citiți și: Zi de sărbătoare marcată de accidente multiple. Încă unul, acum, în Argeș

La capătul lucrărilor, care vor dura circa un an și jumătate, aici va fi deschis un Centru multifuncțional. Viitorul Centru de pe Calea București va avea o sală multifuncţională, săli de repetiţie şi vestiare şi o scenă de peste 70 de mp. În sală vor fi proiectate filme în format 3D. Tot aici își va avea sediul și Filarmonica Pitești.

Valoarea proiectului, care este inițiat de Primărie, se ridică la peste 17.300.000 de lei. Mai mult de jumătate din sumă provine de la Uniunea Europeană. Restul reprezintă contribuţie locală şi de la bugetul de stat.

Citiți și: Situație neplăcută în Pitești. Acești oameni trebuie să știe

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3