EcoMoto 930×122

alt

„Ziua prunului” la Mărăcineni

La Institutul de Cercetare–Dezvoltare pentru Pomicultură din Mărăcineni se va sărbători marţi, 6 august, „Ziua prunului”.

Manifestarea se va desfășura în cadrul proiectului „Anul fructelor româneşti”, iniţiat de Institut. Jurnaliştii vor avea ocazia să asiste şi chiar să participe la recoltatul prunelor în livadă și să deguste primele prune româneşti din recolta anului 2013.

Amintim că la începutul acestei veri, mai exact pe 4 iunie, tot la institutul din Mărăcineni a avut loc o dezbatere cu tema „Sectorul pomicol din România–strategii şi mijloace de relansare la nivel naţional şi european în perioada 2014-2020”. La dezbatere au participat şi comisarul european pe probleme de agricultură şi dezvoltare rurală, Dacian Cioloş, precum şi ministrul Agriculturii, Daniel Constantin. Printre altele, dezbaterea a avut în vedere şi posibilităţile de susţinere a strategiei naţionale pomicole prin instrumente de politică naţională şi europeană.

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90