930 x122 grota rece

627 de ani

LA MULȚI ANI, PITEȘTI!

Astăzi Piteștiul împlinește 627 de ani de la prima sa atestare documentară. Atestarea i se datorează domnitorului Ţării Româneşti Mircea cel Bătrân (1386-1418), care, pe 20 mai 1388, a dăruit printr-un hrisov mănăstirii Cozia o „moară în hotarul Piteştilor”.

Citiți și: Pitești – Exclusiv. Încă un Kaufland în cel mai tare cartier din oraș!

Ca de obicei în fiecare an, evenimentul va fi marcat printr-o evocare la statuia din Centru a lui Mircea cel Bătrân, cu începere de la ora 11. În afara evocării de la statuie, programul zilei de astăzi dedicat aniversării Piteștiului mai cuprinde:

Ora 8 – Campionatul de Atletism şi Cros al Ministerului Afacerilor Interne (Stadionul ,,Nicolae Dobrin”)

Citiți și: Închiriezi cu încredere de la Rent a Car Laguna Goo! Disponibilitate non-stop

Ora 10 – Festivitatea de premiere a câştigătorilor concursului ,,Cea mai bine gospodărită asociaţie de proprietari din Piteşti” (Primărie)

Ora 11 – Cupa Municipiului la Şah (Centrul Cultural)

Ora 17 – Concursuri sportive de agrement-role şi trotinete (Piaţa Primăriei).

Programul complet al Zilelor Piteștiului: http://epitesti.ro/stiri/stiri-stiri/exclusiv-zilele-pitestiului-programul-complet/.

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90