NOR CURIER 930X122

baruri

LA ȘCOALĂ ÎNAPOI, ÎN BARURI ÎNAINTE!

Astăzi a reînceput şcoala. Firesc ar fi ca elevii să își limiteze numărul ieşirilor prin pub-uri și al petrecerilor şi să îşi îndrepte mai mult atenția către învăţătură.

Citiți și: Încep înscrierile la clasa pregătitoare! Până când puteți depune cererile

Însă în prima zi de școală după vacanța de iarnă unii dintre elevii piteșteni au optat tot pentru… baruri. După ce au respirat puțin aerul de la şcoală, care nu prea le priește, s-au grăbit la câte-o cafea și o țigară. În fond, e mai bine la cârciumă decât în sala de cursuri, nu-i așa? Nu te bate profesorul la cap, nu transpiri scriind sau rezolvând probleme și mai asculți și muzică stând relaxat la o masă!

Oricum, elevii nu vor avea prea mult de tras la școală: la începutul lunii februarie vor intra iar în vacanță. Este adevărat că, de această dată, numai pentru o săptămână.

Citiți și: Schimbare importantă în școli!

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3