930 x122 grota rece

gunoi

LÂNGĂ MUZEUL JUDEȚEAN APARE O NOUĂ GROAPĂ DE GUNOI

La o aruncătură de băţ de Muzeul Judeţean Argeş, pe bulevardul Eroilor, unii piteșteni au găsit locul “perfect” pentru „depozitarea” gunoiului.

Citiți și: Pitești. N-ai să crezi așa ceva! Pentru ce s-au dat amenzi în localuri

Pe un teren din vecinătatea instituției, teren, practic, neîngrădit, pe care recent a fost demolată o casă, saci menajeri doldora cu gunoaie zac nestingheriți. Pe lângă saci, alte deșeuri aruncate în dorul lelii. Toate sub privirile neputincioase ale trecătorilor și sub nasul autorităților, care fie nu văd, fie sunt ocupate cu pregătirile pentru Paști.

În condițiile în care autoritățile nu intervin și nu amendează, terenul riscă să devină cu timpul groapă de gunoi, având în vedere prostul obicei al unora de a arunca de la hârtii și până la PET-uri acolo unde li se pare lor că e „țara nimănui”.

Citiți și: Pitești. Incredibil la Lidl: I-a dat cu zacusca în cap! „Ajutor!” Video

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3