New Profesional Consult 930 x 122

tg2

Lansare de carte cu Tudor Gheorghe

Maestrul Tudor Gheorghe a venit împreună cu şoţia sa, Tudor Georgeta, la Piteşti, pentru o dublă lansare de carte. În sala de conferinţe a Bibliotecii Judeţene „Dinicu Golescu”, în prezenţa preşedintelui Consiliului Judeţean Argeş, Constantin Nicolescu, de care îl leagă o lungă şi bună prietenie, şi a primarului Tudor Pendiuc, a fost lanstă cartea „Tudor Gheorghe, în umbra menestrelului”, un volum unic de interviuri, biografic, al marelui artist, realizat de Mircea Pospai, directorul Studioului Regional Radio Oltenia Craiova.

Tot marti a fost lansat volumul de versuri „Uneori femeile surâd”, al actriţei Georgeta Tudor, soţia cantautorului, care a avut şi un mic schimb de replici, spre deliciul celor prezenţi la eveniment, în momentul în care soţul său a lăudat-o…prea mult.
tg1
„Dacă nu scriai profund, găseam pe alta de nevastă”, a fost replica lui Tudor Gheorghe. Cele două volume au fost publicate la Editura Scrisul Românesc, în coordonarea fiului artistului, Adrian Tudor.

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90