Donaris 930 x 122

    PenitenciarulColibasi06

    Un deținut și-a lansat o carte în pușcărie!

    Penitenciarul Colibaşi a organizat astăzi lansarea volumului „Reporter după gratii” (Fundaţia-Editura Scrisul Românesc, 2013) semnat de către o persoană privată de libertate: Marius Popescu. Cartea este un proiect coordonat de conf. univ. dr. Gabriela Rusu (nume publicistic, Gabriela Rusu-Păsărin).

    Autorul a dorit să demonstreze că experienţa personală trăită în perioada de detenţie a avut ca efect şi conceperea şi elaborarea unei lucrări din perspectiva jurnalismului, cartea fiind un exemplu elocvent al genului aflat la graniţa dintre jurnalism şi literatură.

    La eveniment au participat reprezentanţi ai instituţiilor din domeniul culturii cu care penitenciarul Colibaşi colaborează pe linia reinserţiei persoanelor condamnate, precum şi membrii familiei autorului.

    Lansarea a fost înregistrată audio şi transmisă în cadrul emisiunii cu public „Galeriile Radio-Arts”.

    New Profesional Consult-555×222

    Comentarii

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    570 X 90 CAPRA 3