EcoMoto 930×122

cutremur

APARAT_DE_MASURAT_SEISMELE

LANȚ DE CUTREMURE ÎN VRANCEA

Activitate seismică intensă în acest weekend în zona Vrancea!

Citiți și: România, lovită de cutremur în toiul nopții!

Până la această oră sâmbătă și duminică au avut loc patru cutremure, dintre care trei cu magnitudine de peste 3 grade pe scara Richter. Dintre acestea din urmă, primul s-a produs sâmbătă, la ora 18:57, la o adâncime de 125 de kilometri și a măsurat 3 grade pe scara Richer. Următorul a avut loc aseară, la ora 21:32, la o adâncime de doar 85 de kilometri și a avut 3, 5 grade pe scara Richter. Ultimul s-a produs în această dimineață, la ora 4:34, la o adâncime de 154 de kilometri și a avut o magnitudine de 3, 1 grade pe scara Richter.

Cel mai puternic cutremur produs în zona Vrancea de la începutul anului și până acum este cel din seara zilei de 29 martie. Seismul a avut loc la ora 21:18, la o adâncime de 134 de kilometri și a măsurat 5 grade pe scara Richter.

Citiți și: Cutremure într-o zonă total neobișnuită! Date oficiale

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3