New Profesional Consult 930 x 122

    vot2

    Le-o fi teamă de procurori?

    Sute de persoane sunt anchetate de procurori pentru modul în care s-au implicat în organizarea referendumului pentru demiterea preşedintelui Traian Băsescu din acest an. Acesta să fie motivul pentru care numărul persoanelor interesate să devină preşedinţi ai secţiilor de votare sau locţiitori ai acestora la Piteşti este redus, cel puţin pentru moment?

    Conform legii, persoanele interesate trebuie să aibă studii medii, de preferinţă juridice, şi să depună cereri – tip la Primării. Care Primării au termnen să trimită până cel mai târziu marţea viitoare listele cu cereri.

    Până acum, pentru cele 172 de posturi de la secţiile de votare din Piteşti se încriau la alte alegeri peste 400 de persoane. Datele de la Primărie arată că până ieri erau înregistrate doar… 69 de cereri!

    Să le fie oare teamă oamenilor să mai participe în secţiile de vot pentru a nu ajunge să fie luaţi cumva la întrebări de procurori?

    Conducerea Primăriei estimează că nu vor fi probleme şi se vor completa toate posturile, iar dacă ar fi să nu se întâmple acest lucru posturile vor fi acoperite cu oameni de la Tribunal. Până acum, la niciun scrutin nu au rămas secţii fără preşedinţi sau locţiitori.

    [555x222px]KV_WinterSale_epitesti

    Comentarii

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    570 X 90 CAPRA 3