EcoMoto 930×122

draghici_delcourt1

Legendarul pilot Francois Delcour- teste in Arges

Legendarul pilot de raliuri, Francois Delcour a testat maşina de curse a preşedintelui Victor Ponta pe drumul dintre Valea Ursului şi Băbana. Sesiunea de teste a durat o oră şi s-a desfăşurat pe o porţiune de macadam, spre deliciul asistenţei care a avut parte de multă adrenalină şi de momente inedite.

La eveniment au participat pilotul Edwin Keleti şi deputatul Mircea Drăghici, fost campion de raliu şi un împătimit al acestui sport. Cei doi au fost pe rând, copiloţii sportivului francez, fiind urmărite elementele spectaculoase, rapide şi foarte tehnice.

Prezent în nu mai puţin de 20 de ediţii ale Campionatului Mondial de Raliuri, Francois Delcour s-a declarat încântat de Renault Clio Maxi Evo 2009, maşina cu care echipa Edwin Keleti-Victor Ponta a ieşit campioană naţională anul trecut.

Veteranul pilot francez din raliurile anilor ’90, Francois Delcour a alergat recent la Rally Monte Carlo, unde a purtat pe cască logo-ul României. Semn că ţara noastră îi poartă noroc, marele campion a urcat pe podium, obţinând un timp foarte bun.

De remarcat că Francois Delcour a devenit de curând „ambasador” al României, în vederea aderării la spaţiul Schengen.

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90