New Profesional Consult 930 x 122

pendiuc_gica

Legendele fotbalului, in Pitesti

Drumul Mingii, campania prin care 1000 de români arătă că fără pasiune nu există Fotbal Adevărat, a ajuns la Piteşti! Traseul naţional a început pe 16 aprilie la Timişoara, a continuat pe 23 aprilie la Craiova, iar la finele săptămânii trecute am ajuns la Piteşti!

Drumul Mingii va trece în continuare prin unele dintre cele mai importante oraşe ale României: Galaţi (7 Mai), Piatra Neamţ (15 Mai), Bistriţa (20 Mai). La finele turneului vom ajunge chiar în oraşul finalei Cupei României Timişoreana, la Braşov.

Traseul ţine timp de 40 de zile, timp în care se vor parcurge nu mai puţin de 35 de localităţi şi peste 2,400 de kilometri.

La evenimentul din Piaţa Primăriei din Piteşti au participat reprezentanţi Timişoreana, domnul primar Tudor Pendiuc, Legendele Fotbalului Adevărat, Ilie Balaci şi Rodion Cămătaru, precum şi Gica Dobrin, soţia marii glorii a fotbalului românesc Nicolae Dobrin. Alături de ei au fost piteştenii, care i-au încurajat pe cei care aleargă pe Drumul Mingii. Traseul le va da ocazia de a împărtăşi un crez comun, de a uni caractere diferite sub o singură cauză: „Toţi ne dorim Fotbal Adevărat!”.

Până în prezent am parcurs peste 900 de km, avem deja peste 1,300 de înscrişi şi aproximativ 4,000 de susţinători ai acestei cauze.

„Susţinerea pe care am văzut-o la Piteşti din partea iubitorilor de Fotbal Adevărat vine ca o răsplată a faptului că Drumul Mingii este o inţiativă de mult timp aşteptată. Toţi cei care au fost alături de noi ne-au demonstrat că fotbalul adevărat exista doar prin pasiunea şi dăruirea noastră, a iubitorilor de fotbal”, a declarat Mihai Păduraru, Junior Brand Manager Timişoreana.

De la Piteşti, alergătorii au ajuns astăzi în Târgovişte, iar mâine, 3 mai, vor porni spre Băicoi.

Înscrierile pentru Drumul Mingii se pot face în continuare, pe site-ul www.fotbaladevarat.ro, unde suporterii trebuie să completeze un formular dedicat. De asemenea, înscrierea se poate face şi telefonic, la infoline 021 – 206.41.00, între 9:00 – 20:00.

Mai este timp să te înscrii la Drumul Mingii! Grăbeşte-te să fii unul din cei 1.000 şi să îţi faci vocea auzită!

Campania Drumul Mingii este dezvoltată de Timişoreana, sponsorul principal al Cupei României, împreună cu agenţiile GMP (creaţie), Mercury 360 (BTL & implementare), Green Pixel (strategie şi dezvoltare online), United Media (media) şi 2activePR (consultanţă de comunicare şi PR).drumu_mingii_pit

Eurial 555 x222
570 X 90 POSADA 3